LA SOSTA ODIJK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2055 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Sosta Odijk. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2024 om 10:47 geweldig
9 jun 2024 om 20:07 De bestelling kwam lekker snel en de kwaliteit was prima.
20 mei 2024 om 21:28 Perfect op tijd en de kapsalon was heel erg lekker ik had zelf de bestelling op deze tijd geplaats
13 mei 2024 om 16:13 was weer goed
9 mei 2024 om 8:08 Prima kwaliteit. Enige vlekje: ik zag bezorger in de straat.bij diverse huizen aanbellen omdat hij blijkbaar niet wist waar hij moest zijn!
2 mei 2024 om 18:48 Eten was lekker, bezorgtijd wel erg lang
27 apr 2024 om 21:38 De wraps waren niet lekker en de presentatie was slordig.
27 apr 2024 om 17:06 Heerlijk gegeten, snelle levering en vriendelijke bezorger
25 apr 2024 om 20:46 snel geleverd, goede smaak
22 apr 2024 om 4:57 2 uur wachten op je eten, dus een half uur later dan überhaupt doorgegeven. Onaanvaardbaar.
21 apr 2024 om 21:17 Voor het eerst dat ik een negatieve beoordeling moét plaatsen, we moesten bijna 2u wachten en de pizza’s waren ook stukker minder dan dat we normaal gewend zijn.
18 apr 2024 om 20:35 Snelle bezorging.